Vecka 37 Erbjudande – Wienerschnitzel!

| Posted by: | No Comments

September erbjudande varje vecka på Lilla Köket!

September månad är här och det betyder att vår nedräkning till Oktoberfest har börjat. Vad är det bästa sättet att räkna ner dessa dagar på, kanske du undrar? Jo, under hela månaden av September kommer vi att ha ett veckans erbjudande som kommer att omfatta en speciell tysk rätt inklusive en härlig tysk öl från Bayern för ett speciellt pris.

När kan du se fram emot detta erbjudande? Varje torsdag mellan kl.16.00 – 19.00 kommer vi att erbjuda en ny rätt och där en specifik tysk öl kommer att vara inkluderad i priset. Det kommer att vara allt från Tyska Bratwürste, våra kända Wienerschnitzlar, tyska korvar etc… Det gäller att hålla utkik varje vecka och passa på att komma in mellan dessa tider. Njut av lite AW med kollegor, vänner eller kom helt enkelt förbi med familjen och ta del av våra vecko erbjudanden – hela September månad!

Vecka 37 Erbjudande:

Vi fortsätter vårt första erbjudande den här veckan med en härlig tysk rätt – Wienerschnitzel!

På torsdag den 10 September kommer vi att erbjuda vår klassiska rätt på Lilla Köket- Stor Wienerschnitzel m. citron, ärtor, stekt potatis och 1 Stor Pils på fat för endast 170 kr!

wienerschnitzel  weltenburger pils

*Erbjudandet är endast tillgängligt på torsdag 10 September mellan kl.16.00 – 18.00. Man kan inte kombinera detta med annan dryck eller a’la carte rätt. Wienerschnitzeln är väldigt populär så vi rekommenderar att komma förbi tidigt då erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Ta del av vår nedräkning till Oktoberfest på Lilla Köket och njut av den tyska mat och dryck kulturen! Som sagt, det blir sammanlagt 4 härliga erbjudanden under hela September månad ( en ny varje Torsdag ).

Håll utkik på vår hemsida och Facebook för att se vilken rätt och öl som erbjuds, vem vet, det kanske är din favorit rätt som står på tur! 🙂

Om du har några frågor kan du alltid slå oss en signal på 040-231333 och vi besvarar dina frågor och kommentarer.

Hjärtligt Välkomna!

Mvh,

Lilla Köket